Vés al contingut

Pdi

Enllaços i recursos aplicables a les pissarres digitals

http://www.xtec.cat/centres/a8027365/concurs/concursple/index.htm Recursos de diferents àrees per l’Educació Infantil i Primària.

http://www.pizarras.enlaces.udec.cl/index.php?option=com_weblinks&catid=21&Itemid=23&Itemid=23 Enllaç a recursos per diferents àrees i per mantenir actualitzat el software de la nostra pissarra.

http://reporteducacio.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=427&Itemid=100054 Recursos elaborats per mestres de diferents escoles i orientats a Educació Infantil i Primària. Trobarem també galeries d’imatges per elaborar materials d’aprenentatge.

http://www.dulac.es/ Pàgina en llengua castellana i molt completa que ens ofereix informació de projectes, recursos, esdeveniments, imatges i formació relacionat amb les PDI.

http://phobos.xtec.net/fadults/wordpress/?p=28 Pàgina orientada a la formació d’adults, peró conté molta informació i recursos aplicables a l’Educació Primària i Secundària.

http://www.pangea.org/dim/recursosmultimedia/ Recursos multimedia i on-line per la pissarra digital interactiva.

http://blocs.xtec.cat/presentaciopdi Bloc que pretén recollir recursos i aplicacions per la PDI.

http://www.craanadeaustria.org/paginaweb/pizarra/ Pàgina que ofereix un munt d’activitats en llengua castellana per utilitzar amb la PDI. Trobarem recursos de diferents àrees i tots ells molts extensos.

http://intranet.sigmat.com/enlacesdim/ Pàgina que ens ofereix enllaços ordenats per categories (cursos) i per àrees. Compta amb la participació de la Comunitat DIM.

http://www.educarioja.org/educarioja/pizarradigital/repositorio.htm Pàgina dins Educarioja.org que ens ofereix un llistat d’enllaços a recursos PDI.

http://www.pizarrasinteractivas-recursos.net/ Recursos lliures per a les nostres pissarres digitals.

http://recursospdi.wordpress.com/ Bloc que ens mostra gran quantitat de recursos ordenats en 5 categories.

http://blocs.xtec.cat/pissarradigital/ Un bloc que presenta recollits molts enllaços a aplicacions i pàgines on podem trobar recursos per la PDi.

http://education.smarttech.com/ste/en-US/ed+Resource/ Recursos en llengua anglesa pels qui disposen d’una smart board.

http://www.internet4classrooms.com/smart_board.htm Pàgina que ens dona molts enllaços de diferents pàgines per la nostra smart board.

http://especial.wetpaint.com/page/Todo+sobre+la+Pizarra+digital Pàgina que ens posa al corrent de què és una PDi així com ens facilita un gran quantitat d’enllaços.

http://acacias.wikispaces.com/PDI Una de les pàgines mes completes pel que fa al tema PDi. Podem trobar de tot. Val la pena fer una ullada molt acurada i sense presses.

2 comentaris leave one →
 1. Marta permalink
  febrer 7, 2011 11:00 am

  El 1r enllaç que hi ha de la pdi no se`m obre. El vaig veure ja fa temps hi estava farcit de recursos molt bons. Sabeu si ha canviat l’adreça o com el puc aconseguir obrir. Moltíssimes gràcies, Marta.

  • daniel permalink
   febrer 7, 2011 12:49 pm

   Ho sento, ara veig que no funciona. Segurament han canviat l’adreça. Mira en la resta d’enllaços, pots trobar el mateix. Estem en procés de revisar tots aquests enllaços i actualitzar-los. Hi ha moltes pàgines que han tancat o han canviat d’adreça.

   Espero que de tota manera el bloc et faci una gran utilitat.

   Daniel Marcos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: