Vés al contingut

Estoig digital

Mai 8, 2011

Volant per l’ocellet blau (twitter) hem trobat una cosa molt interessant via #idocente. La troballa en qüestió és una plana web anomenada estoig digital . Aquesta plana es divideix en 9 categories: eines docents, eines multimèdia, eines gràfiques, internet, recursos pel sistema, editors, escriptori, ofimàtica i usb. Cada una d’elles té diferents apartats com per exemple la categoria eines docents: Per gestionar l’aula, georeferenciació, preparació de materials, pdi i aplicacions.

Un apartat que està molt bé i és molt complet és el catàleg d’eines de l’estoig digital. Hi ha un bon grapat de programes (371 en total) ordenats alfabèticament i amb una breu frase on es diu que són cada un.

Els videotutorials també és un apartat a tenir en compte ja que ens explica en diferents vídeos (youtube) com per exemple, com muntar una unitat virtual, afegir logos i vídeos més concrets de programes que trobem a la pàgina.

Us fem una breu explicació de com, més o menys s’estructura la plana, però val a dir que té molts recursos i hi ha una feina de fa força temps ja que les recopil-lacions són extenses. Encara ens queda molt per veure i provar ja que hem trobat moltes coses que són del nostre interès.

Com a bons bloggers ens agrada compartir allò que trobem i per això us hem ensenyat aquesta bona pàgina. Esperem que sigui del vostre interès i trobeu tantes coses com nosaltres.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: