Vés al contingut

Educació Especial

http://www.webespecial.com/ Segurament el portal més important pel que fa a Educació Especial en llengua castellana. Molt interessants la gran quantitat d’apartats que trobem a categories.

http://ares.cnice.mec.es/nnee/index.html El portal creat pel MEC i que s’anomena proyecto aprender.

http://www.xtec.es/creda/index.htm Recursos educatius del CREDA. Són un servei educatiu específic de suport a l’activitat pedagògica dels centres en la seva actuació amb l’alumnat amb greus trastorns d’audició, llenguatge i/o comunicació que interfereixen en el seu desenvolupament personal, social i curricular.

http://www.pnte.cfnavarra.es/creena/ Centre de recursos adreçats a l’Educació Especial creat pel Departament d’Educació de Navarra.

http://www.xtec.net/dnee/index.htm Web on trobem materials, informació, i eines per a facilitar l’atenció personalitzada a l’alumnat amb NEE.

http://www.xtec.cat/~mfortun4/ Pàgina creada per la Margarita Fortuny on  trobem una gran quantitat d’enllaços a recursos per l’atenció a la diversitat.

http://www.xtec.cat/~jlagares/index.htm Pàgina on trobarem recursos tic aplicats a les NEE.

http://personales.jet.es/pilisanjose/index.htm Pàgina on podem trobar molts recursos adreçats a la logopedia i el més important, un bon llistat de software educatiu.

http://informaticaparaeducacionespecial.blogspot.com/ Bloc que ens exposa experiències portades a terme pel seu creador relatives a l’Educació Especial.

http://orientacionandujar.wordpress.com/ Segurament un dels millors blocs pel que fa a Educació Especial  i a les Necessitats Educatives Especifiques.

http://www.adaptacionescurriculares.com/ Banc de recursos orientats a l’Educació Especial. Diferents models d’adaptacions curriculars (plans individualitzats).

http://misprimerassemanasenelauladeenlace.blogspot.com/ Bloc que ens explica l’experiència d’un mestre d’Educació Especial i ens facilita molta informació sobre la temàtica.

http://blogmanueldorado.blogspot.com/ Bloc on s’ofereixen diferents recursos d’Educació Especial

http://www.educa2.madrid.org/web/albor?p_l_id=120.1&c=me Programa Educació Especial de la Comunitat de Madrid.

http://centros6.pntic.mec.es/cpee.alborada/cps//index.html Pàgina de CEEP Alborada amb col·laboració amb la universitat d’Aragó

http://capileiraticrecursos.wikispaces.com/RECURSOS+PARA+EDUCACI%C3%93N+ESPECIAL Tal  com diu la wiki, una recapitulació de recursos molt extensa sobre l’Educació Especial.

http://www.uclm.es/profesorado/ricardo/EE.html Interessant pàgina sobre recursos per l’Educació Especial on es classifica en moltes categories (dislèxia, super dotació, trastorns de conducta i d’altres).

http://aulapt.wordpress.com/ Un gran i ja consolidat bloc d’Educació Especial. Val la pena mencionar els seu gran repertori de continguts.

http://blocs.xtec.cat/recursosee Bloc de l’escola Lluçanès on ens ofereixen a partir de diferents categories interessants recursos per l’Educació Especial

Deixa un comentari