Skip to content

Provant Tiching

febrer 22, 2011

Ahir vaig rebre la invitació de la web tiching.com i avui he estat navegant per veure que tal es presentava aquest projecte.  El disseny és força atractiu i el menú de recerca és molt intuïtiu. Les opcions de recerca són bastant considerables i et deixa escollir entre Primària, Eso i Batxillerat. Un cop has triat el nivell, pots escollir l’àrea i a continuació apareixen blocs concrets de cada àrea.

Així, per exemple a Matemàtiques trobem:  Estratègies de càlcul, fraccions, nombres naturals, mesura del temps. Cal tenir en compte i això si és innovador (al menys per a mi) que segons el nivell t’ofereix diferents blocs dins de l’àrea en qüestió.

La impressió que dona un cop explorat tot això és que tens un munt de possibilitats per tal de detallar al màxim el teu criteri de recerca. Ara per ara ofereix ja un ventall força gran de continguts i hem de tenir en compte que només és el principi i es presenta en fase alpha.

Esperem que aquest projecte tan ambiciós i que compta amb l’ajuda de tanta gent aporti de manera quantitativa i qualitativa recursos als mestres i faciliti l’aplicació de les tic a l’aula.

Recursosticmestre vol felicitar als autors pel projecte i animar-los a tirar endavant.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: