Skip to content

Estimats Reis d’Orient…

gener 5, 2010
tags: ,

Estimats Reis d’Orient:

Aquest any que ja ha acabat, podem dir que ens hem portat molt bé. Hem fet la feina bé, hem intentat que els nostres alumnes assoleixin els continguts i fossin més autònoms (tot allò que ens diu la normativa).
Però no volem explicar terminologia docent i didàctica. El que volem es demanar que ens portin algunes coses per aquest any 2010.

– En primer lloc voldríem una Pissarra digital per a cada aula de cada escola. Amb aquests aparells canvia totalment la forma de treballar d’aquella pissarra verda o negra que sempre ha viscut a l’escola.

– En segon lloc voldríem que el netbook que els nens i nenes han de portar a l’escola i a l’institut fos subvencionat en la seva totalitat pel Govern.

– En tercer lloc voldríem que tots els ordinadors de les escoles s’actualitzessin com per art de màgia. Això faria que no hi hagués problemes d’espai, de velocitats, de poca memòria, i d’altres que en el dia a dia sorgeixen.

– En quart lloc i ja per últim voldríem que cada mestre disposés d’un portàtil per a la seva tasca i així treballar en un sol ordinador. Si és molt demanar també ens va bé un pendrive de gran capacitat.

Ah, molt important ens agradaria que els virus ens respectessin, tot i aquest any no ens ha anat malament en aquest aspecte.

Nosaltres per la nostra part, continuarem treballant amb la pissarra de tota la vida, sense netbooks propis que compartim amb tota l’escola, amb ordinadors que tenen 8 i 9 anys i amb un pendrive propi.

Com que és difícil que tot això ens ho porteu ja que hi ha coses que segurament són més prioritàries per gent amb més necessitats, amb que alguna petició es faci realitat serem molt feliços

No oblideu quan arribeu a l’escola que teniu el sopar a la taula del mestre!!

Atentament

Un mestre 2.0

Anuncis
One Comment leave one →
  1. Mercè permalink
    gener 5, 2010 3:24 pm

    Quina carta més autèntica i més real i m’afegeixo a tot aquest seguit de peticions. Tant de bo els caps pensants d’aquest departamet, dit educació, es preocupessin menys pel calendari escolar i invertissin en aquests tipus de recursos.
    Felicitats als escriptors de la carta per pensar sobretot en els nostres alumnes, amb nosaltres mateixos i en tots els que formem part d’una manera o altre de les escoles. Perquè no oblidem que invertir en educació és invertir en la millora de tot el pais.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: