Skip to content

Recursos per treballar el temps i la meteorologia

Novembre 22, 2009

Després d’uns dies de cerca per la xarxa us adjuntem uns quants recursos per treballar el temps i la meteorologia a l’àrea de Coneixement del Medi.

http://www.aemet.es/es/nuevaweb Web de l’agencia estatal de Meteorologia. Ens dona l’opció de seguir les imatges del Meteosat així com veure les prediccions de moltes localitats.

http://www.meteocat.com/ Servei de meteorologia de Catalunya per conèixer la predicció al nostre país.

http://www.activamultimedia.com/sam/indexcat.htm Pàgina que ens dona el temps de forma animada en les diferents capitals europees. La curiositat és que ens dona el temps un senyor virtual.

http://www.aemet.es/es/portada Pàgina de l’Institut Nacional de Meteorologia.

http://espanol.weather.com/ Una de les pàgines més visitades per saber el temps. Ens ofereix la possibilitat de saber el temps a nivell mundial.

http://www.quetiempo.es/ Una pàgina més per veure mapes del temps. Una web molt visual on trobem les dades molt fàcilment.

http://www.meteosat.com Com molt bé la paraula diu, són imatges del meteosat.

http://www.educaplus.org/climatic/index.html Web molt completa per treballar tot el relacionat amb el clima, temps, atmosfera i d’altres temàtiques.

http://auxi.phpwebquest.org/geografia.html Webquest que ofereix entre altres, recursos per treballar el clima i el temps.

http://meteonubes.blogspot.com/ Bloc amb fotos molt interessants sobre la meteorologia. També podem trobar exercicis per fer.

http://clic.xtec.cat/db/act_ca.jsp?id=1096 Activitat clic per ampliar el concepte d’atmosfera i els fenòmens atmosfèrics.

http://clic.xtec.cat/quaderns/biblioteca/fenomens_meteo_ca/html/index.htm?&appl=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/appl/&css=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/css/&js=http://clic.xtec.cat/qv_viewer/dist/html/scripts/&lang=null&skin=null&biblio=true&xml=fenomens_meteo_ca/fenomens_meteo_ca.xml&base=fenomens_meteo_ca Quadern virtual per avaluar, reforçar i ampliar coneixements de meteorologia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: