Skip to content

cool tools for schools

Octubre 31, 2009

Cool tools és una pàgina creada amb wikispaces on trobem un llarg recull de pàgines i recursos per treballar a l’escola. El  recull de recursos s’organitza per categories, les quals trobem a moltes pàgines (presentacions, vídeo, recerca, creativitat…) i també podem fer-ho a partir d’un ordre alfabètic. El llistat és molt llarg i tan ampli que costa decidir-se per un recurs en concret. Nosaltres, hem anat mirant diferents recursos fins a trobar aquell que ens semblava més adient pel que volíem fer. Què vol dir això?… Doncs que haurem de fer d’investigadors dins el gran ventall de recursos que ens ofereix aquesta pàgina.

Com a exemple, hem accedit dins la categoria presentation tools i hem trobat diferents pàgines com: Prezentit, Animoto, Vuvox, Viddix, Vcasmo, Seesmic, Zoho Show, Preezo, Prezi, Slidesix, 280 Slides, Thumbstacks, Slide…

Com podeu veure la llista és molt llarga i hem de tenir molt clar que busquem ja que del contrari tantes possibilitats poden acabar per fer-nos abandonar la recerca.

Com a conclusió direm, que aquesta wiki és un dels millors reculls que hem trobat i passa a formar part del nostre ventall de possibilitats per fer allò que més ens agrada en la nostra feina: Innovar.

A continuació us deixem l’enllaç a la pàgina:

http://cooltoolsforschools.wikispaces.com/

daniel

 

Anuncis
One Comment leave one →
  1. Novembre 8, 2009 2:58 am

    Daniel,moltes gràcies pel teu comentari al nostre bloc de “Formació Blocs”.
    Ara em toca a mi felicitar-te…ja tinc guardada aquesta pàgina als favorits doncs veig que hi ha un repositori molt important de recursos.
    Merci

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: