Skip to content

http://math.com/

Octubre 13, 2009

Math.com és una de les pàgines que darrerament ha pujat més en rankings  com Alexa i pagerank. Això vol dir que aquesta pàgina genera un gran volum de trànsit i per tant que molta gent la visita  i en fa ús. Les Matemàtique és una àrea molt específica i que no tothom domina a l’hora de crear recursos.

En aquesta pàgina trobem recursos adreçats a pares, nens i nenes, mestres i professors. Esta dividida en diferents nivells com les matemàtiques bàsiques on hi ha multiplicacions, sumes, restes i divisions.

Aqui només citem un dels molts nivells que té la pàgina però té molts altres que poden anar adreçats a tots els cicles de primària i secundària. Destacarem a més un apartat que s’anomena recursos en espanyol on ens ofereixen una gran quantitat d’enllaços adreçats a les matemàtiques i un altre que ens facilita recursos matemàtics orientats a gent amb discapacitats.

Com sempre diem val la pena fer-hi una ullada molt detallada, ja que estem davant d’una de les pàgines que més contingut té i on més gent troba el que cerca.

logo

A continuació deixem l’enllaç a la pàgina:

http://www.math.com/

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: