Skip to content

Els portàtils canvien la manera d’estudiar al col.le

Octubre 9, 2009

Aquest és el títol d’un article publicat al darrer Periòdico de l’estudiant, el del mes d’Octubre de 2009. L’article en concret ens parla del canvi que han fet els alumnes ja que amb els ordinadors el sistema d’aprenentatge és totalment diferent. 6.000 alumnes participen aquesta integració d’internet a les aules, principalment de Secundària. 16.000 més ho faran cap els voltants de Nadal i ja seran uns 25.000 en total.

L’altre dia vàrem provar un ordinador semblant al que porten els nostres alumnes. És una bona eina, potent i  que no ha de donar cap problema de funcionament en el dia a dia. És molt pràctic per navegar i fer les tasques que  es puguin realitzar a l’aula. L’únic però l’hem trobat en que fixar la vista durant moltes hores i donat que la pantalla és petita (10-12 polzades) pot arribar a ser perjudicial.

Remarca també que la formació dels mestres s’haurà d’accelerar ja que molts mestres s’han trobat amb aquesta manera de treballar i no tenen la formació adequada. Un altre punt en el que incideix i és molt important són les infraestructures de les escoles. Molts edificis tenen una colla d’anys i per tant les instal.acions elèctriques no estan preparades.Adequa les insta.lacions és una feina prioritària i els ajuntaments i departament han d’anar a la una per dur-ho a terme el més ràpid possible.

En definitiva l’article ens explica en poc més de dos pàgines la situació dels ordinadors i l’abast del projecte. Un article que es pot passar als nens i nenes per llegir. Hem de pensar que tard o d’hora ells i elles també seran usuaris d’aquests famosos ordinadors.

images

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: