Skip to content

woojr.com

Setembre 19, 2009

Woojr és un portal creat en llengua anglesa, que conté enllaços a diferents webs on podem trobar molts recursos per imprimir i ser utilitzats a les nostres aules.

Aquesta pàgina, agrupa concretament 6 pàgines diferents i que ara us detallarem una mica més cada una d’elles:

http://www.animaljr.com/ Pàgina on podem trobar dibuixos d’animals per pintar, llibres d’animals també  pintar, jocs d’animals, fons de pantalla, etcètera. Tot en aquesta pàgina gira al voltant dels animals.

horse-coloring-featurefall-coloring-latest

http://www.cartoonjr.com/ En aquesta pàgina trobarem dibuixos que agraden molt als nostres nens i nenes com BEN 10, Hello Kitty, Hannah Montana, Bob Esponja i clàssics de tota la vida Disney. També trobarem dibuixos referents a la festa de Halloween. Una gran opció per disposar de dibuixos que agraden als nens i nenes.

disney-pumpkins-latesthalloween-kids-books-lat

http://www.classroomjr.com/ Classrooomjr és una web on els mestres podem trobar molts recursos com sopes de lletres, mots encreuats, trencaclosques, diferents exercicis de llengua anglesa i exercicis de Matemàtiques.

school-scavenger-hunt-latespuzzle-maker-latest

http://www.craftjr.com/ Pàgina dedicada a les manualitats i al seu treball. Podem trobar coses molt divertides per potenciar la creativitat dels nens i així fer unes sessions de visual i plàstica divertides i creatives a la vegada. Destacarem la secció de cuina creativa en dates senyalades com Halloween i el dia de Sant Valentí.

make-advent-calendars-latesapplesauce-recipe-latest

http://www.fantasyjr.com/ Com molt bé diu la paraula del domini “fantasy”, sobretot trobarem dibuixos referents a princeses, bruixes, mags, bruixots,  dracs, monstres  i criatures mítiques.

fairy-coloring-pages-latest day-of-the-dead-coloring

http://www.spacejr.com/ Web on hi ha tot el relacionat amb l’espai. Dibuixos d’star wars i star trek, sopes de lletres, dibuixos de constel.lacions i del sistema solar.

solar-system-kids-64constellation-charts-2-64

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: