Skip to content

Eduwiki.cat

Setembre 1, 2009

Avui hem trobat a la pàgina de la XTEC un nou portal anomenat eduwiki.cat. Seguint amb la dinàmica d’altres llocs i afegint-se als partidaris de les wikis (http://es.wikipedia.org/wiki/Wiki) apareix aquesta nova “eduwiki”.

Amb l’explicació que ells ens fan del seu projecte entendrem millor en que consisteix:
“És un projecte que té com a objectiu crear coneixement compartit entre alumnat de primària i Secundària de les diferents escoles i instituts de Catalunya, biblioteques, casals…. a través, com el seu nom ja indica, d’una wiki.

L’eduwiki és una eina que ens permet integrar les TAC en el currículum però alhora ens permet poder compartir les activitats que fem als nostres centres per tal d’aprendre mútuament, o ajudar-nos a resoldre dubtes. A l’Eduwiki disposem d’un espai destinat al professorat amb la intenció de compartir i fer xarxa.”

Dins l’espai trobarem el bloc de l’eduwiki, on podrem anar explicant com treballem amb el nostre alumnat i un llistat de RSS dels nostres blocs (tant els blocs de professorat com els de les nostres classes.”

Com molt bé ens explica aquesta wiki té la intenció de compartir i crear coneixement per posar-lo a l’abast de tothom. Esperem que aquest projecte arribi a bon port i sigui utilitzat per la majoria de mestres i alumnes de les nostres escoles.

http://www.eduwiki.cat/

Index

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: