Skip to content

Fer art i creacions a la xarxa

Juliol 23, 2009

Les pàgines que us presentem a continuació van adreçades a tothom que tingui ganes de fer d’artista a internet.  Ara que són temps de vacances pels estudiants i de descobrir noves coses pels mestres de cara el curs vinent us oferim un munt d’enllaços per posar en pràctica aquell artista que tothom porta a dins. Cada enllaç vindrà acompanyat d’una petita explicació per poder saber en que consisteix cada pàgina. Esperem que us siguin d’utilitat i us portin hores d’entreteniment i diversió.

http://www.zefrank.com/snowflake/ Pàgina que ens genera un floc de neu animat. La llàstima és que no ens deixa guardar el treball. Com a molt podem fer una captura de pantalla i guardar-ho com a imatge.

http://architectstudio3d.org/AS3d/design_studio3d.html Pàgina on podem construir la casa dels somnis i treballar les mesures. Recurs molt bo per treballar a cicle superior.

http://artpad.art.com/artpad/painter/ Fàcil entorn on poden treballar nens i nenes de totes les edats amb el nostre pincell i la nostra gama de colors. Destacarem com a curiositat que pots veure en mode grabació el que hem fet abans.

http://bomomo.com/ Pàgina que ens permet fer a partir de diferents models de línies, composicions abstractes amb uns resultats molt bonics.

http://buildyourwildself.com/ Pàgina molt divertida on podem crear humans amb trets digitals. Es poden fer composicions molt divertides i sorprenents.

http://www.dreezle.com/ Bona alternativa al Kidpix i sense instal.lació al nostre ordinador.

http://www.kerpoof.com/ Pàgina que permet als nens i nenes crea histories animades. Aquesta web disposa d’un munt de possibilitats per fer la teva historia.

http://www.mrpicassohead.com/create.html Crea un retrat a partir de l’estil de Picasso.

http://www.nga.gov/kids/zone/photoop.htm Pàgina per editar les teves fotografies  tot aplicant filtres. Dona un sentit diferent a les teves fotos amb aquesta pàgina.

Arxiu d’àudio de l’article:

[blip.tv ?posts_id=2412931&dest=-1]

One Comment leave one →
 1. Balbina permalink
  Juliol 25, 2009 6:16 am

  Hola!
  Abans que tot volia felicitar-te per la quantitat d’enllaços que reculls i ens ofereixes. Estan presentats d’una forma molt útil i entenedora.
  En aquest article les dues primeres propostes tenen la mateixa web, quan puguis canvia-ho que m’agradaria veure la pàgina que permet fer flocs de neu.
  Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: