Skip to content

11 llocs per crear presentacions en línia

Juny 25, 2009

Avui us presentem un article que fa temps volíem fer, peró amb el final del curs escolar pel mig, recursosticmestre també s’ha actualitzat poc. Les eines que us presentem avui són pàgines web on podeu fer les vostres pròpies presentacions com si fos el powerpoint. Aquestes pàgines disposen d’un gran repertori de recursos per poder fer presentacions veritablement sorprenents i amb uns resultats visuals molt bonics. Molts de nosaltres n’utilitzem i molts blocs les fan servir per mostrar les fotos de sortides, de les seves aficions, altres les fan servir per parlar de temes concrets com poden ser internet, recursos per la xarxa, etcètera.

A continuació us presentem els 11 llocs:

http://280slides.com/ Aquesta pàgina és molt fàcil de fer servir i permet inserir videos del youtube. El resultat final de les presentacions és bastant bo.

http://www.slideroll.com/ Pàgina on es poden fer presentacions dinàmiques i a l’estil de 280slides.

http://www.slideshare.net/ Pàgina molt coneguda per tothom i on es poden fer grans presentacions. Qui no ha vist alguna presentació d’aquesta pàgina o qui no n’ha pujat o afegit alguna al seu bloc.

http://www.sliderocket.com/ La pàgina que diuen en poc temps serà més utilitzada que slidshare. Aquest espai té un munt de possibilitats i diuen que les presentacions tenen els resultats més espectaculars.

http://www.slideboom.com/Pàgina on podem crear presentacions de molta qualitat i amb un resultat sorprenent. Molt fàcils d’incloure al qualsevol lloc quan copiem el codi (embeed).

http://searchslides.com/ Pàgina que ens busca i crea presentacions a partir de la recerca de google que nosaltres fem. Un recurs curiós i utilitzable com a complement de les nostres presentacions.

http://www.slideoo.com/Pàgina que ens permet fer presentacions senzilles i amb la particularitat que si tenim un compte de FLICKR ens elabora una presentació de les nostres fotografies. Molt útil pels amants de flickr.

http://www.slide.com/ Després de Slidshare, segurament és la pàgina més coneguda de totes pel que fa a presentacions. S’obtenen resultats molt espectaculars i fins i tot diriem que el resultat final és més bonic que amb Slidshare.

http://www.imageloop.com Pàgina on podem realitzar presentacions molt vistoses i amb detalls molt bonics com neu, focs artificials i temes preestablerts com iphone o el monitor d’un mac. Una alternativa més a slidshare.

http://labs.adobe.com/technologies/presentations/ La marca Adobe s’afegeix a la moda i crea el portal adobe presentations. Una alternativa més amb el recolzament d’una gran marca com Adobe.

http://prezi.com/ La  pàgina que els experts diuen trencarà amb la manera clàssica de fer presentacions en línia.

Exemple de presentació fet amb slidshare:

Anuncis
One Comment leave one →
  1. Pilar permalink
    Juliol 13, 2009 2:22 pm

    Podríem dir que el pwp ja és obsolet? i que actualment el que té més sentit és tenir tota la nostra documentació a la xarxa per poder-hi accedir des de qualsevol indret?
    Gràcies per cadascun dels comentaris a les 11 opcions de presentació en línia.
    Pilar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: