Skip to content

Agenda virtual mySchoolog

Mai 9, 2009

Hi ha alguns blocs que utilitzen una eina de google (google calendar) per portar l’agenda dels deures i del dia a dia de l’aula, d’altres ho fan penjant els deures al mateix bloc que tenen d’aula. Gràcies a la feina d’alguns mestres, ens allunyem una mica de les agendes de paper i aposten per aquestes agendes que són molt innovadores. Un exemple d’utilització de l’agenda per anotar els deures és el del bloc activitats i sortides de segon de l’escola Santa Anna de Premià. A partir de google calendar anoten els deures i les cites importants, així com els divendres pengen els deures de català i els dictats.

http://blocs.xtec.cat/inicialsantanna/agenda/

agenda

Navegant per Internet vàrem trobar una pàgina que ens facilita una agenda per l’estudiant. La web en qüestió s’anomena myschoolog i està en la versió 1.3. És una aplicació en línia amb la qual els estudiants poden organitzar fàcilment la seva vida escolar. Algunes de les característiques de l’agenda són, segons els seus creadors:

agenda

A partir d’aquesta web podem anotar els nostres deures, controls i altres tasques en aquesta agenda i si disposem d’una pissarra digital o d’un ordinador amb accés a internet dins l’aula ho podem fer al matí quan entrem, i així anotem els deures davant de tot el grup-classe.

En conclusió una altra manera d’introduïr l’ús de les TIC a l’aula i d’una manera molt fàcil com és l’anotació dels deures i les diferents tasques a l’agenda virtual.

L’enllaç a la web és el següent:

http://www.myschoolog.com/

logo_top

Arxiu d’àudio de l’article:

[blip.tv ?posts_id=2101969&dest=-1]

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: