Vés al contingut

finalista premis edublogs espiral

Abril 20, 2009

Avui he rebut una bona notícia compartida telefònicament amb una bona companya i amiga quan he vist el meu bloc finalista dels premis edublogs espiral. Ara es donaran els resultats dels guanyadors, el dia 4 de Maig. Recursosticmestre felicita a tots els finalistes i tots els blocs que han format part d’aquest premi, ja que una vegada més es demostra que els mestres i les noves tecnologies sempre anem de la mà. Des d’aquí continuarem amb la nostra tasca, intentant aproximar les tic a totes les àrees de l’educació. Felicitar també a l’associació Espiral per la creació del premi.

Si voleu deixar algun comentari respecte la notícia  ja sabeu que serà benvingut.

logo_edublogs_finalista250

Arxiu d’àudio de l’article:

4 comentaris leave one →
  1. M.C. permalink
    Abril 20, 2009 8:21 pm

    Moltes Felicitats!!! El treball ben fet i sobretot fet amb il·lusió per aquesta feina nostra que és l’educació,més tard o més dora porta recompenses.
    La casualiat ha volgut que compartíssim aquest moment, la qual cosa em fa molt feliç i m’agradaria també fer partíceps d’aquesta alegria a tots els blocaires relacionats d’alguna manera o altre amb l’educació.
    Un altre vegada FELICITATS!

  2. Laura permalink
    Abril 21, 2009 4:04 pm

    Enhorabona Dani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Les hores que hi dediques a aquest bloc s’ho mereixen, a veure si hi ha sort i et toca algun premi, la pàgina està molt i molt bé. Hi entro de tant en tant, i molts enllaços i aplicacions de les que poses són realment molt útils. Felicitats!!

  3. Noemí permalink
    Abril 21, 2009 6:30 pm

    Felicitats company!!! Clar que n’hi ha blocs bons, entre ells el teu!!!! M’alegro moltíssim. El teu esforç té la seva recompensa!!

  4. Abril 22, 2009 6:06 pm

    Felicitats de tot cor, t’ho has guanyat a pols!!! Ho haurem de celebrar…no?

Deixa un comentari