Skip to content

kiddia.org

febrer 12, 2009

En dies agitats per les futures reformes de l’educació, us presentem un portal nomenat kiddia. Els creadors ens diuen que és un portal creat per nens i nenes.

Aquest portal pretén oferir una forma “divertida” d’aprendre l’ús correcte de la xarxa als menors, com el no oferir dades personals a través d’Internet, a més de permetre’ls compartir les seves vivències i relacionar-se amb altres nens a través dels concursos, blocs o fòrums de que disposa. Així mateix, el portal disposa d’ una àrea familiar per a pares i educadors on se’ls oferix filtres d’Internet, a més de recomanacions i guies sobre l’ús de les noves tecnologies i maneres d’integració d’aquestes a les aules. D’aquesta manera, ‘Kiddia’ aposta per les últimes tendències en Internet, com la web ‘2.0’, i, “sobretot, per implicar a pares, tutors i professors en l’educació dels menors en l’àmbit de la Societat de la Informació.

La seva presentació ens anirà molt bé per acabar-ho d’entendre:

Un lugar pensado por y para los niños y niñas. Lo que les interesa, lo que les divierte y lo que les sorprende. Un lugar que se convierte en un cuarto de juegos, en un escondite, en un parque, en un taller… En todo lo que cabe en la imaginación de los niños y niñas. Y en todo lo que Internet ofrece para ellos y ellas, enseñándoles a vivir la Red con tranquilidad, con confianza y con seguridad. Kiddia abre sus puertas a todos/as los/as que son niños/as y a todos/as los/as que nos importan, a los que queremos y cuidamos para que su curiosidad de niños/as tenga siempre un resultado feliz y enriquecedor.

En KIDDIA aprendemos todos/as a crecer en la Red. Todo está dispuesto para que tu experiencia sea tal y como deseas. Para que el mundo Kiddia y todos/as los/as que lo habitamos entremos en acción sólo nos hace falta un detalle muy importante: tú. ¿Listo para entrar?

www.kiddia.org es un proyecto de la Consejería de Innovación, Ciencia y Empresa de la Junta de Andalucía.

A continuació us deixem l’enllaç a la web:

http://www.kiddia.org

kiddia_logoA continuació us deixem l’arxiu d’àudio:

[blip.tv ?posts_id=1776199&dest=-1]

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: