Skip to content

calull.net

gener 17, 2009

En aquest bloc no acostumem a parlar sobre pàgines web dedicades a l’art i la pintura però trencarem una mica la filosofia del bloc i us presentem una pàgina anomenada calull.net. Aquesta pàgina pertany a una mestra d’Educació Primària que es diu Rosa Calull. És una docent que imparteix cursos de formació de l’àrea d’expressió plàstica a centres educatius d’educació primària. Dins la seva web podem trobar els darrers cursos  que ha impartit, destacant-ne un que uneix la plàstica amb les competències bàsiques.

A la seva pàgina podem trobar diferents obres plàstiques exposades en molts i diferents llocs (Banyoles, Barcelona, Begur, Turquia, Girona). Al final de tot de la pàgina web trobem els enllaços als cursos que anteriorment hem citat i als centres on els ha impartit.

És fundadora de Tangram, projecte que buscar millorar la qualitat de l’ensenyament mitjançant l’atenció directa a tots els qui implica, és a dir tota la comunitat educativa. Treballen tant amb nens i nenes, com adults com amb institucions. Ho fan a partir de tres eixos, l’educació l’anàlisi i l’art.http://www.calull.net/tangramportada.htm

Per últim direm que és una sort tenir i compartir escola amb  una mestra d’educació plàstica i poder fer tallers i sessions explicades per ella. No sempre els mestres disposem de l’adequada formació i acabem fent qualsevol tasca a l’hora de plàstica.

Us deixem l’enllaç a la pàgina i una galeria de les seves obres.

http://www.calull.net/

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: