Skip to content

Childtopia

Desembre 24, 2008

Us presentem un recurs anomenat childtopia. Una pàgina web on tenim la possibilitat de jugar a una gran infinitat de jocs. Podem trobar jocs d’aritmètica, sudokus, memòria musical, equacions, tres en ratlla, multiplicacions, només per citar-ne alguns.Hi ha moltes categories diferents i és segur que trobarem el joc adequat per treballar a partir de les TIC, aquell tema que estem portant a terme. La presentació de la seva web ens permetrà entendre millor qui són:

” Childtopia es funda el Setembre del 2004 amb l’objectiu d’oferir jocs lúdics i educatius per als petits de la casa. Tots els materials que posem a la seva disposició estan elaborats amb criteris psicopedagògics que reforcen la tasca de l’escola i l’entorn familiar.

El catàleg de Childtopia, en creixement constant, es composa de centenars de jocs interactius que es poden gaudir a Internet mitjançant una subscripció, o bé adquirint un CD-ROM per gaudir-ne en un ordinador sense connexió.

Childtopia està obert a tothom i es pot jugar de forma gratuïta, sense compromís, a una petita mostra del catàleg, si bé a pantalla reduïda. Provi-ho i veurà com els nens gaudeixen aprenent a Childtopia!

El nostre esperit lúdic, didàctic i innovador ens ha dut a aprofitar l’oportunitat que ens brinda la tecnologia per oferir un univers multi-idioma i multi-edat per a que qualsevol usuari pugui passar-s’ho bé a Childtopia, al marge de quin sigui el mitjà o la plataforma a través de la qual hi accedeixi.

Childtopia es la nostra aportació per a que els nens puguin divertir-se en un entorn interactiu i estimulant, alhora que oferim als pares la tranquil•litat de saber que estan dedicant el seu temps a una activitat segura i enriquidora. Un espai al qual tota la  família hi és convidada perquè creiem en l’entreteniment educatiu i, com a pares, sabem que el desenvolupament intel•lectiu dels nens és una tasca diària que representa la millor inversió en el seu futur.”

Us deixem l’enllaç a la pàgina web:

http://childtopia.com/

sin-titulo-1

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: