Skip to content

genmagic.org

Novembre 29, 2008

Per culpa d’una bona notícia rebuda per part d’una bona amiga i que col.labora de vegades amb el bloc, us presentem una pàgina que ens aportarà un munt de recursos per les pissarres digitals interactives (PDI). És una pàgina que ja està recollida en molts altres blocs, però com creiem que és un bon recurs l’afegirem a la nostra collita. La pàgina en qüestió es diu Genmagic i us adjuntem, com fem sempre, respectant les que són les millors presentacions, les dels propis autors:

GenMàgic es un entorno de investigación y creación de aplicaciones multimedia dinámicas para su integración en entornos virtuales de aprendizaje.

La base  de su creación responde a la Declaración de Principios para construir la Sociedad de la información en la cual se dice que  “…todos puedan crear, acceder, utilizar y compartir la información y el conocimiento, para hacer que las personas, las comunidades y los pueblos puedan desarrollar su pleno potencial y mejorar la calidad de sus vidas de manera sostenible“.

Nace del trabajo y entusiasmo de dos profesores en activo del Departamento de Enseñanza de la Generalidad de Cataluña Roger Rey y Fernando Romero quienes desarrollan y dirigen el portal  y del asesoramiento experto de Josefa Pedrero experta en formación virtual.

Actualmente colabora como grupo de trabajo de investigación en el DiM  (grupo de trabajo de Didàtica y Multimedia dirigido por Pere Marqués) del Departamento de Pedagogía Aplicada, en el marco institucional de la Facultad de Ciencias de la Educación de la Universitat Autónoma de Barcelona.  Destacamos como  profesor colaborador especial  Alfonso García.

Com podeu veure és una pàgina amb grans especialistes en la matèria. L’espai té molts recursos com per exemple, càlcul mental, operacions avançades, tangram, jocs matemàtics, habilitats perceptives, música, vocabulari per la comprensió lectora, etcètera.

Esperem que per els mestres que tenen la sort de poder gaudir i disposar d’una pissarra digital sigui un recurs que podeu utilitzaren la vostra tasca diària.

Per últim felicitar l’escola Santa Anna de Premià de Mar per la forta aposta que ha fet per les TAC, i concretament amb les pissarres digitals. Per descomptat que la nostra amiga i col.laboradora en treurà el suc i aconseguira una millor intervenció educativa.

A continuació us deixem l’enllaç a la pàgina:

http://www.genmagic.net

header_left_bg

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: