Skip to content

Twingine i Panlmages

Octubre 28, 2008

Us presentem dos recursos que ens facilitaran molt la recerca a Internet. El primer és una pàgina web anomenada Twingine.com. Aquesta pàgina és un cercador, però te la particularitat que quan cerca algun tema en concret, divideix la nostra pantalla per la meitat i ens apareix el cercador de google i el de yahoo amb la informació que nosaltres estem buscant. Aquesta captura de pantalla ens ho permet veure fàcilment:

Si pel contrari el que busquem són imatges, normalment utilitzem el google images que ens en facilita un munt, relacionades amb el tema que nosaltres estem buscant. Amb Panimages, tenim la possibilitat com amb Twingine, d’utilitzar a la vegada dos recursos. Un és Flickr, la comunitat més gran del món pel que fa a fotografies i l’altra és la que segurament utilitzem a diari en la nostra cerca, Google images. Amb Panimages la recerca és doble com podem veure a la següent captura de pantalla:

En conclusió, un recurs que ens facilita molt la a vegades difícil recerca a internet d’allò que estem buscant. A continuació us deixem l’enllaç als dos recursos:

http://www.panimages.org

http://www.twingine.com/

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: