Skip to content

Elrincóndelmaestro.com

Octubre 24, 2008

L’altre dia us presentàvem una pàgina anomenada el rincón del maestro que la ubicàvem dins la pàgina de corazonistas.com. Avui us presentem una pàgina que esta registrada com el rincóndelmaestro.com i que ens ha sorprès molt gratament per la gran quantitat d’informació que conté. La seva presentació ens detallarà perfectament que pretenen amb aquesta pàgina web. Us la deixem a continuació:

“El Rincon Del Maestro.com pretende ser una web que recopile información para Maestros y Maestras como material didactico, material para oposiciones, normativa, academias, exámenes, temarios, etc. Son los propios maestros, maestras, opositores, opositoras, interinos, interinas y personal relacionado con la enseñanza junto con el trabajo que realizamos desde la web recopilando documentos seleccionados de internet, los que hacemos de El Rincon Del Maestro .com un proyecto web útil para docentes, padres, madres y toda aquella persona interesada en la educación”.

Com bé ens expliquem podem trobar materials per als mestres, professors, pares i mares i per a totes les àrees de l’educació. En conclusió una web on trobem recursos per a tota la comunitat educativa.

A continuació us deixem l’enllaç:

http://www.elrincondelmaestro.com/

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: