Skip to content

bubbl.us

Octubre 13, 2008

ja fa anys que hi ha mestr@s que ensenyen als seus alumnes moltes tècniques d’estudi. Entre aquestes tècniques d’estudi, hi ha els mapes conceptuals, o també dits mapes mentals.  Desenvolupat per la teoria de l’aprenentatge significatiu d’Ausubel i creat per Joseph Novak, explica que aquesta tècnica obliga a l’alumne a relacionar-se, a jugar amb els conceptes, a què s’impregni de contingut. No és una simple memorització, s’ha de fer molta atenció a la relació de conceptes, així doncs és un procés actiu.

Ara ja dins l’anàlisi del recurs, direm d’aquest que és una pàgina web creada en llengua anglesa, però de molt fàcil interpretació. Ens demanarà que ens registrem per poder guardar els mapes que elaborem i així poder disposar d’ells quan vulguem. Per l’elaboració dels mapes, desplaçar-se per la pantalla és molt fàcil i el menú és molt gràfic, i així suplim el problema de no parlar anglès.

En conclusió si no disposem de cap programa per fer mapes conceptuals, tenim una bona opció a la xarxa per fer-ho.

A continuació us deixem l’enllaç de la pàgina i un mapa senzill que hem fet amb aquesta web.

http://www.bubbl.us/

One Comment leave one →
  1. una que et segueix permalink
    Octubre 14, 2008 8:30 am

    Quin gran recurs el mapes conceptuals.Aquest curs amb els meus alumnes de segon de primària ens hem atrevit a utilitzar-lo.
    Els hi permet establir relacions entre els conceptes i fa que ho assimilin més ràpid ja que l’explicació aconsegueix tenir més lògica i veuen el fil conductor del tema a estudiar.
    Gràcies per continuar oferint tants recursos això fa que la nostra feina sigui més fàcil i atractiva.Ets un super mestre2.0.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: