Skip to content

Congreso “Internet en el aula”

Octubre 9, 2008

Avui us presentarem un congrés, també recurs, on podrem trobar moltes experiències a partir de les TIC.  Aquest acte es va crear amb una serie d’objectius ben clars i determinats, clarament orientats a millorar la implantació de les TIC a l’escola. Nosaltres ens centrarem en el congrés virtual, que ens proporcionara un munt d’informació, reculls d’experiències i publicacions, com ja hem dit abans aplicades amb i per les TIC. Hi ha al voltant d’unes 750 col.laboracions, cosa que ens permetrà trobar o identificar-nos si ens agrada la temàtica TIC amb alguna d’elles i perquè no aplicar-la en un futur a la nostra aula.

Us recomanem que la visiteu ja que actualment és on trobarem totes les novetats i experiències punteres respecte al tema. Si us agrada i teniu un moment us podeu registrar i participar-hi. Les col.laboracions sempre seran benvingudes i ajudaran a la implantació d’aquest meravellós món a les escoles.

A continuació us deixarem una presentació dels congrés i l’enllaç de la pàgina.

“El objetivo general del Congreso Nacional Internet en el Aula es favorecer la sensibilización de la comunidad docente española (Infantil, Primaria, ESO, FP, Bachillerato y Educación Especial) en el uso de las TIC, con el fin de servir de catalizador para acelerar la integración de las tecnologías dentro y fuera del aula, y, en general, en todos los procesos del centro. De este modo se pretende, por una parte, sensibilizar en las potencialidades que las TIC ofrecen como herramientas de mejora de los procesos educativos y por otra, ofrecer a la comunidad docente criterios, metodologías y herramientas que les posibilite aplicar y transferir las prácticas recogidas al entorno y contexto de su propio centro. El Congreso Nacional Internet en el Aula está orientado a concienciar a todos los miembros de la comunidad docente acerca de las ventajas del uso de las tecnologías que ofrece internet en el ámbito educativo, así como en la gestión de los centros.”

http://www.congresointernetenelaula.es/virtual/

Nosaltres hi participem, anima’t!!!

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: