Skip to content

Parla.cat

Octubre 4, 2008

Avui farem una mica l’excepció de presentar un recurs només adreçat a l’educació Primària i us presentarem un espai web que van presentar fa molts pocs dies. Parla.cat és un curs de català en línia i és un recurs d’última generació que no té limitacions d’edat, residència, origen o nivell de coneixement previ de la llengua dels eventuals alumnes. Les instruccions del curs i els enunciats de les activitats estaran disponibles en el nivell bàsic en castellà, anglès, francès i alemany. És una iniciativa conjunta de la Secretaria de Política Lingüística i de l’Institut Ramon Llull.

El portal ens deixa la següent presentació:

” Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom, materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.”

És interessant ja que permet treballar els diferents nivells de català. Si naveguem una mica pel portal, podem trobar recursos que podríem adreçar a cicle superior, i fins i tot normes ortogràfiques puntuals les podríem també aplicar a cicle mitjà.

En conclusió un bon recurs no només pels mestres i les mestres, un recurs per a tota la població de Catalunya sigui d’on sigui i vingui d’on vingui.

Us deixem l’enllaç al portal:

http://www.parla.cat/

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: