Skip to content

mclibre.org

Setembre 28, 2008

Tal com molt bé dona a entendre el títol mclibre.org és una pàgina web que conté material per ús lliure. Us presentem amb les seves pròpies paraules aquest gran espai web.

“Bienvenido a http://www.mclibre.org. El objetivo de http://www.mclibre.org es proporcionar materiales curriculares (lecciones, ejercicios, exámenes, etc) que pueden ser utilizados libremente por profesores y alumnos, es decir, que pueden ser consultados, utilizados en clase, copiados, distribuidos o modificados sin necesidad de pedir permiso a nadie. La única restricción impuesta es que el material derivado o modificado debe publicarse bajo la misma licencia que el material original.

Si te interesa esta web, seguramente también te interesará www.cdlibre.org, dedicada a la difusión del software libre/gratuito para Windows.”

No cal que la presentem més detalladament, tenim la obligació de navegar per descobrir-la i conèixer-la en profunditat. Només direm que nosaltres la utilitzem molt en tots els cicles i en totes les àrees. És una pàgina indispensable en el nostre gran recull de recursos per als docents.

L’enllaç a la pàgina és el següent:

www.mclibre.org

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: