Skip to content

Recursos de Matemàtiques de l’Associació ApaMMs

Setembre 12, 2008

Us presentem una web d’una associació que s’anomena ApaMMS. La seva presentació ens explica detalladament qui són i que fan:

“APaMMs és una associació de mestres, professors i professores de Matemàtiques creada al 1995. Ens dediquem a dinamitzar l’Educació Matemàtica en els nostres centres de treball, en els cercles on ens movem, en les comarques on vivim. Tenim socis repartits per la comarca del Maresme, i també al Vallès i a Barcelona.

La funció professional dels socis abarca tots els nivells de l’ensenyament, des d’Educació Infantil a la Formació de Professorat. Ens comuniquem i intercanviem informació: compartim el que fem, dubtes i solucions que anem descobrint i experimentant.”

Dins de la seva web hi ha un munt de material per treballar les matemàtiques. Podem trobar un quadre on surten un seguit de jocs relacionats amb les matemàtiques. No són recursos tic, però de vegades val la pena en aquelles estones mortes o en dies de pluja, tenir alguns d’aquests jocs a l’armari i que els nens i nenes els utilitzin. Estaran jugant i involuntariament treballant les matemàtiques.

Una altra part a destacar es l’apartat d’enllaços. Ens donen un seguit d’adreçes relacionades amb les matemàtiques.

Per últim destacarem les jornades matemàtiques que fan, “fem Matemàtiques”. Cada any les fan i s’inscriuen un munt de centres de tota Catalunya.

Una pàgina que no podem deixar de tenir en el nostre recull d’enllaços i que ens facilita una mica més el treball de l’àrea de les matemàtiques.

L’enllaç a la pàgina és el següent:

http://www.xtec.cat/entitats/apamms/

APaMMs
Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: