Skip to content

Grup perimetre

Setembre 3, 2008

Us volem donar a conèixer un grup de treball de mestres que sota la coordinació de la M. Antònia Canals es troben mensualment a la ciutat de Girona per intercanviar idees i recursos sobre l’ensenyament i l’aprenentatge de les matemàtiques. S’anomenen perímetre i a la seva pàgina web podreu trobar els objectius, els tallers, els materials i les activitats que ens proposen. Aquest recull d’idees són resultat de les jornades que han fet durant aquests darrers anys. Enguany arriben a la setena edició i sota el títol “Matemàtiques i realitat” la portaran a terme el dia 8 de novembre. És una bona proposta per passar un dia interessant.

Cal destacar i per això també l’afegim dins aquest bloc de recursos, els materials que té per treballar les matemàtiques aquesta web. És una pàgina web que mereix una parada en la nostra navegació diària per la gran xarxa.

En aquesta presentació i detall de les jornades i la seva corresponent pàgina, hem de donar les gràcies per la seva col.laboració a una mestra amb una visió i concepte molt ampli de les matemàtiques, la Mercè Corbella.

L’enllaç a la pàgina web és el següent:

http://www.xtec.net/entitats/perimetre/

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: